10 Mayıs 2011 Salı

Hoşgeldin Paris Hilton...


Heyooo Paris Hilton Türkiye'ye geldi. Artık türban sorunu, işsizlik sorunu, ekonomi falan hepsi çözülür.
Sabah haberlerinde gördüm havaalanında karşılanışını. Menajeri, danışmanları falan bir de Deniz Akkaya vardı. Çevreleri 1. katmanda korumalarla, 2. katmanda çoğunlukla magazinciler ve 3. katmanda abazalarla sarılıydı.

2. katman ve 3. katmanda kavga başladı sonra.E tabi abazalar ünlü götü ellemek, magazinciler de ünlü götü çekmek istiyorken rekabet kaçınılmaz...
Paris Hilton'u zaten Deniz Akkaya karşılamış.Çiçek vermiş Paris'e. Götünü de yalayacakmış ama o kadar yalakalık da fazla olur diye düşünmüş. Sözde Paris'e eşlik etmek için yanında gidiyor ama Paris hiç takmıyor Deniz'i. Deniz Akkaya da olur ya belki bu görüntüler Amerikada izlenir de beni de merak eden olur diye düşünüyor. Acıdım Deniz'e...Dış katmanlara gidelim şimdi.
1. Katman: Korumalar ;
Adamlara yazık be...Paris'e de Deniz'e de en yakın onlar ama görevlerini yapacaklar diye yüzlerini dönüp de bakamıyorlar bile.
2. Katman: Gazeteciler ve hırslı abazalar ;
Türk erkeklerinin çoğunluğunda ünlü götüne bir düşkünlük var. Yabancılara ise ayrı bir düşkünlük var. Paris de hem ünlü hem yabancı hem de internette dolaşan seks görüntüleriyle fantezileri süsleyen bir kadın. Magazinciler "Magazin seyircilerini Paris'in götünden mahrum bırakmayalım" diye, abazalar da "Korumaları geçersem Deniz'i mi ellesem Paris'i mi? Bir de neresini ?" diye düşünerek korumalara doğru abanıyorlar.
3. Katman: Geç kalan magazinciler ve fazla hırslı olmayan "Şöyle bir bakıp masturbasyona malzeme toplasam yeter" diyen abazalar ;
Bu katmanda abazalar fazla hırslı değil ama magazinciler geç kaldıklarından "Eyvah kaçıracağız Paris'in götünü" telaşıyla yırtıcı bir hayvan gibi Paris'e yaklaşmaya çalışıyorlar.Bunu yaparken de abazaları rahatsız ediyorlar, kavga başlıyor... Ama ne kavga be kardeşim.Kameraya yansıyanlardan en çok ilgimi çeken koca kamerayı adamın tekinin kafasına vuran magazinciydi ( Sonradan kameradaki hasarın kendisine saldıranlar tarafından verildiğini söyleyecek çalıştığı yere muhtemelen).

Bu kargaşa içinde Paris'i veya Deniz'i elleyen olmuş mudur bilmem ama kargaşa onlara kadar ulaşabildiyse kesin korumalar da çaktırmadan ellemişlerdir. Adama acı koyar çünkü Paris Hilton'un en yakınında olup görev gereği sırtını dönmek zorunda kalmak.
Tüm bu kargaşa içinde Paris gayet sakin kaldı, arabasına binerken de gazetecilerin resmini çekti ( komik kız ).Deniz Akkaya da daha çok dikkat çekmek için korumalığa girişti bir ara. Deniz'in suratına bakan, adam öldürüyorlar sanardı, onun yanındaysa Paris gayet sakindi....
Sevdim Paris'in bu halini ben...

SON

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder